ICT ‘nearshoring’ Turkije-Nederland groot succes!

ITR Connect, de ICT nearshoring partij voor het Nederlandse bedrijfsleven, die we kort na hun opstart in mei dit jaar al noemden (zie eerdere bericht), is nu al een groot succes gebleken. Behoefte aan goede software en programmeurs tegen betaalbare tarieven is erg groot in Nederland.
“Een diversiteit aan opdrachtgevers komt voorbij: verkopers van sportproducten, uitzendbureaus, energie gerelateerde bedrijven, retail bedrijven die op zoek zijn naar een productsamensteller voor hun klanten, financiële dienstverleners en R&D bedrijven”, zegt oprichter en directeur Yaşar Yiğittürk. Een omzet van zeker anderhalf ton wordt dit jaar al verwacht.
ITR Connect beschikt over een grote poel van zeer ervaren en gecertificeerde software ontwikkelaars in diverse programmeertalen. Projectleiders in Nederland begeleiden de klant in de ontwikkeltrajecten met gebruikmaking van Scrum, een Agile ontwikkelmethode met korte ‘sprints’ die binnen 4 weken resultaat oplevert. De marktvraag varieert van complexe financiële systemen en apps voor mobiele toepassing tot state-of-the-art websites.
Door de inzet van (Turks-)Nederlandse projectleiders en Turkse software ontwikkelaars kan er goede software geleverd worden die naadloos aansluit bij de wensen van Nederlandse opdrachtgevers. Deze unieke combinatie zorgt ervoor dat steeds meer Nederlandse bedrijven, die hun software laten ontwikkelen in Nederland, India of Oost-Europa, de voordelen beginnen in te zien van het nearshoring initiatief van ITR Connect.
Maak vrijblijvend kennis met ITR Connect

Post A Comment

You must be logged in to post a comment.