Een e-Visa is een officieel document waarmee u toegang verkrijgt tot Turkije en binnen Turkije kunt reizen. Een e-Visa is het alternatief voor de visa die wordt uitgegeven door de douane in Turkije. Per oktober 2015 is het niet meer mogelijk om een visum bij de Turkse douane te verkrijgen en worden enkel e-Visa geaccepteerd.

Turkkol Adviesgroep helpt u en uw familie bij het verkrijgen van een e-Visa. Tevens is het mogelijk een regeling te treffen voor groepen. De visa zijn meestal direct te verkrijgen waardoor u niet lang hoeft te wachten voor u op reis gaat.

Via de websites van de overheid kunt u toegang verkrijgen tot het e-Visasysteem. Echter kunt u via Turkkol Adviesgroep profiteren van enkele voordelen tegen lage verwerkingskosten.

1. De overheid accepteert alleen een credit card terwijl Turkkol Adviesgroep alle betalingsmethoden accepteert, inclusief contante betalingen.

2. De diensten van de overheid worden verleend in het Engels en Turks. Wij verlenen onze diensten in het Nederlands, Turks en Engels.

3. Wij zijn “echte mensen” die uw vragen direct kunnen beantwoorden, net als bij het boeken van een reis via een bureau. U hoeft geen pagina’s met vragen en antwoorden door te lezen.

4. Binnen de websites van de overheid wordt u niet de garantie geboden dat er geen fouten kunnen worden gemaakt bij het invullen van een online formulier. Bij ons bent u zeker dat de aanvraag nauwkeurig verloopt.

5. Wij drukken uw e-Visa voor u af.

6. Anders dan de website van de overheid en andere websites, hoeft u geen online formulier in te vullen. Wij bewaren uw gegevens niet binnen ons systeem en waarborgen uw privacy.

7. Wij bieden u bruikbare informatie omtrent uw reis en indien gewenst bieden wij u advies omtrent verzekeringen gebaseerd op uw bestemming en duur van de reis.

8. De websites van de overheid en andere websites kunnen u geen persoonlijke ondersteuning bieden. Uiteraard bieden wij wel persoonlijke ondersteuning.

Enkele feiten over de E-Visa
1. Een E-visa is geldig gedurende 90 dagen ?? and multiple provides entry. ?? Binnen deze 90 dagen kunt u op elk moment uw reis beginnen, ongeacht de gegevens die u heeft opgegeven tijdens uw aanvraag of de gegevens op uw ticket.

2. Uw paspoort dient minstens zes maanden geldig te zijn.

3. Indien u niet kunt reizen binnen deze 90 dagen, kunt u probleemloos een nieuwe e-Visa aanvragen.

4. Wij bewaren uw persoonlijke gegevens niet binnen ons systeem, dus hoeft u zch geen zorgen te maken over uw privacy. De Turkse overheid verkoopt geen informatie en deelt geen informatie vanuit hun systeem indien het niet van belang is voor uw toegang tot Turkije.

5. Een E-Visa is vereist voor iedere persoon die Turkije wenst binnen te komen.

6. U kunt op ieder moment voor uw reis een e-Visa aanvragen. Echter adviseren wij u om uw e-Visa minstens 48 voor uw vertrek te regelen.

7. U kunt een aanvraag voor maximaal tien familieleden indienen. Voor een aanvraag voor een groep ligt het aantal tussen de tien en 300 personen.

Alhoewel we gedetailleerde informatie bieden over alle stappen, blijft het simpel: neem uw paspoort en de paspoorten van uw familieleden mee wanneer u ons bezoekt; verricht uw betaling contant of per IDEAL of credit card; ontvang uw e-Visa.