Contract nieuw Turks zorgtourisme center Rotterdam getekend

Een belangrijke stap is gezet om de positie van de Turkse gezondheidstoerismesector in Europa te versterken. Op 16 mei is het contract getekend voor de toewijzing van een gebouw om het “World Health Tourism Center Rotterdam” te faciliteren.
De Turkse zorgsector heeft ambitieuze plannen. Het is de eerste stap om meerdere centra wereldwijd op te richten. Formeel is het centrum in Nederland geregistreerd onder de bedrijfsnaam EU Trade Centers B.V.
Het “World Health Tourism Center Rotterdam” (WHTCR) is wereldwijd uniek met een innovatieve visie en bedrijfsmodel. Het gebouw zal verschillende facilitaire diensten aanbieden, waaronder een beurs met constante expositieruimte voor Turkse spelers om Nederlandse gasten te ontvangen.

 

Toonaangevende ziekenhuizen, klinieken, thermale faciliteiten, zorgcentra voor ouderen, bemiddelingsorganisaties voor gezondheidstoerisme, verzekeringsmaatschappijen, verzekering- en assistentiebedrijven en sectorverenigingen uit het bedrijfsleven zullen worden samengebracht.
De doelgroep waarop WHTCR zich richt is de gezondheidstoerismemarkt van Nederland en buurlanden. De hele Europese markt onder één dak. Effectieve promotie- en marketingactiviteiten zullen vanuit Nederland gericht worden op de buurlanden. Het WHTCR zal een magneet zijn voor iedereen die een zorgbehandeling wil laten verrichten in Turkije of in het buitenland.
Meer informatie zal gegeven worden tijdens de Gezondheidstoerismebeurs op 2-3 juni in Amsterdam. We dagen u uit om deel te nemen en deze opwindende nieuwe bestemming te ontdekken! Registreer voor dit evenement hier.