Scholing en coaching

De KvK Nederland – Turkije biedt cursussen op maat aan uw personeel. Bijvoorbeeld over de verschillen tussen de Turkse en Nederlandse zakencultuur. We bieden ook workshops over leiderschap, verkoop- en marketingstrategieën, persoonlijke ontwikkeling en uiteraard over specifieke Turkse thema’s, zoals het Turkse ondernemingsrecht en de fiscale aspecten van zaken doen in Turkije

Uw voordelen:

  • inhoudelijke afstemming naar wens
  • tijd- en kostenbesparend
  • altijd op een passende locatie, bij u in de buurt (hotelaccommodatie, zalencentrum) of in-house.
  • we plannen uw in-house seminars voor het gehele jaar, indien gewenst

 

Thema’s

Welke cursussen we geven stemmen we zorgvuldig met u af. Op deze manier zorgen we ervoor dat u precies de juiste scholing ontvangt en niet meer betaalt dan nodig is. We organiseren in-house-traingen over alle belangrijke Nederlands-Turkse thema’s, zoals intercultureel management, het Turkse arbeidsrecht, het lezen van een Turkse bedrijfsbalans enz.

 

Planning

Ieder in-house scholingsprogramma is volledig op maat gemaakt en toegespitst op de wensen van de deelnemers. We begeleiden u vanaf het allereerste contact tot en met het implementeren van de geleerde lessen. We evalueren desgewenst of de scholing tot het gewenste gedrag heeft geleid.

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en we doen u een concreet aanbod.

 

Docenten

We werken samen met gerenommeerde docenten, trainers, advocatenkantoren en fiscalisten.