Matchmaking:
Als u een keuze heeft gemaakt voor de voor uw bedrijf beste market entry strategy kunnen onze experts u helpen bij het vinden van de juiste commerciële partners. Wilt u werken met een importeur, lokale agent of eigen country manager, dan gaan onze experts op zoek naar de meest geschikte partner. Maar ook bij het vinden van mogelijke “joint venture” partners ondersteunen wij u op professionele wijze. [klik hier voor meer informatie.

HR agentschap:
Als u met u bedrijf begint in Turkije heeft u wellicht ook lokale werknemers nodig. Maar hoe komt u erachter welke werknemers in dienst te nemen. Zijn ze wel geschikt voor u bedrijf, passen ze wel binnen het bedrijf en niet geheel onbelangrijk zijn ze wel bekwaam genoeg? Wij helpen u bij het vinden van geschikte lokale werknemers en helpt u daarbij eventueel met de sollicitatieprocedure en contractbesprekingen.

Cultureel advies:
Op het moment dat u met en in Turkije zaken wil doen krijgt u toch te maken met enorme cultuurverschillen. Wij hebben culturele experts in huis die u kunnen informeren en advies geven met betrekking tot de Turkse cultuur maar ook de Turkse bedrijfscultuur.

Aanbestedingen:
Door het uitgebreide netwerk van onze organisatie hebben wij een ideaal platform op het gebied van aanbestedingen. Onze organisatie helpt u als bedrijf hiermee. Wij kunnen u helpen met het zoeken van geïnteresseerde bedrijven om een aanbesteding te doen op uw zijn opdracht. Maar ook ondersteunen wij bedrijven met het plaatsen van een aanbesteding. Verder kan er gevraagd worden om ondersteuning bij de bemiddeling tussen beide partijen. Iets wat zeker van pas kan komen als het gaat om aan de ene kant een Nederlandse partij en aan de andere kant een Turkse partij.