Wij bieden cursussen op maat voor u en uw personeel. Een cursus kan bijvoorbeeld gaan over de verschillen tussen de Turkse en Nederlandse zakencultuur en hoe u hier het beste mee om kunt gaan. Daarnaast bieden wij workshops aan over leiderschap, verkoop- en marketingstrategie, persoonlijke ontwikkeling. Uiteraard kunnen wij u ook scholen over specifieke Turkse onderwerpen, zoals het Turkse ondernemingsrecht en de fiscale aspecten van het zaken doen in Turkije.

De scholing wordt altijd op een passende locatie gegeven. Dit kan bij u in de buurt zijn of zelfs in-house. Samen met u stemmen wij de inhoud van de scholing af en plannen we deze in. Indien gewenst en in overleg kan een scholing ook online gegeven worden.

Thema’s

Welke cursussen we geven stemmen we zorgvuldig met u af. Op deze manier zorgen we ervoor dat u précies de juiste scholing ontvangt en niet meer betaalt dan nodig is. We organiseren in-house-traingen over alle belangrijke Nederlands-Turkse thema’s, zoals intercultureel management, het Turkse arbeidsrecht, het lezen van een Turkse bedrijfsbalans enz. Voor meer informatie over thema’s kunt u contact met ons opnemen.

Planning

Ieder in-house scholingsprogramma is volledig op maat gemaakt en toegespitst op de wensen van de deelnemers. We begeleiden u vanaf het allereerste contact tot en met het implementeren van de geleerde lessen. Ook evalueren wij achteraf of met de scholing het gewenste effect is bereikt.

Docenten

We werken samen met gerenommeerde docenten, trainers, advocatenkantoren en fiscalisten.

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en we doen u een concreet aanbod.