Bijeenkomsten (ook online)

Wilt u een zaken reis naar Turkije organiseren of een informatiebijeenkomst voor potentiële klanten organiseren in Turkije. Bij ons kunt u terecht voor de organisatie van deze bijeenkomst. Ook verzorgen wij rondetafelgesprekken, persconferenties of een deelname aan een beurs. Wij bereiden uitnodigingen voor in het Turks, voeren promotie uit en regelen op verzoek de catering.

Delegaties

Wij zijn de ideale partner voor samenwerking en het organiseren van delegatiereizen, als dan niet geleid door Turkse en Nederlandse politici. Het doel van de delegatiereis wordt van te voren samen met u vastgesteld. Samen denken wij na over welke contacten u wilt maken en wanneer de reis geslaagd is. In overleg bereiden wij het programma voor en nemen organisatorische taken op ons.

Onze diensten omvatten:

  • Bepalen en vastleggen van uw eisen en wensen
  • Vaststellen van het inhoudelijke programma-eisen en de projectdoelstellingen
  • Aanstellen van een projectmanager, het uitwerken van het programma van de delegatiereis, het maken van een concrete agenda

Online

Wij organiseren ook online bijeenkomsten. Neem contact op voor meer informatie.

Mocht u precies willen weten wat deze diensten inhouden of staan u specifieke wensen er niet bij? Neem dan contact met ons op zodat wij kunnen kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

 

 

Bijeenkomst Stichting KvK in Istanbul