De “Stichting Kamer van Koophandel Nederland – Turkije” biedt verschillende diensten aan met betrekking tot de verbetering van de internationale handel tussen Turkije en Nederland. Partners maar ook niet-partners kunnen gebruik maken van onze diensten.

Het vermogen van onze stichting wordt gevormd door o.a. donaties, subsidies en bijdragen van (kennis) partners die marktconforme diensten aan derden kunnen aanbieden, na te zijn doorverwezen door deze KvK.

In het onderstaande menu kunt u zien welke diensten wij aanbieden die u bedrijf kunnen helpen met de handel tussen Turkije en Nederland of bij het oprichten van een vestiging in Turkije. Wij bieden een enorme variëteit aan diensten aan. Zo bieden wij marketing, juridische, fiscale, financiële en eventuele andere support diensten aan voor uw bedrijf.

U kunt verder op de website nog gebruik maken van informatie uit ons netwerk of uit ons archief.
Kijk ook eens naar de seminars, missies en andere evenementen die wij op onze website aanbieden.