De “Kamer van Koophandel Nederland & Turkije” is opgericht met als doel om de internationale handel tussen Turkije en Nederland te stimuleren als een non-profit organisatie. Nederland en Turkije hebben inmiddels 400 jaar diplomatieke betrekkingen met elkaar.

Mede daardoor zijn Nederlandse bedrijven één van de grootste groep investeerders in Turkije. Verder biedt Turkije enorm veel mogelijkheden voor Nederlandse ondernemers aangezien de Turkse economie een van de snelst groeiende is in de wereld. Helaas zijn heel veel  Nederlandse bedrijven hier nog niet van op de hoogte of vinden zij de stap te groot om te investeren in Turkije.

Hier komt onze organisatie in actie. Wij willen de brug vormen tussen Nederland en Turkije. Onze organisatie is opgericht om een groot netwerk te vormen die uit een groep met belangen in de handel tussen Nederland en Turkije bestaat. Verder dient het als informatieplatform voor iedereen die interesse heeft om te investeren in Turkije. Wij hebben de expertise in huis om u te helpen om de grote stap te maken.

Investeren in Turkije?

Missie:
“De internationale handel tussen Turkije en Nederland te stimuleren”

Doelen:
– Een netwerk vormen voor degene met belangen en interesse in de handel tussen Nederland en Turkije;
– Dienen als informatieplatform met betrekking tot de internationale handel tussen Turkije en Nederland.
– Advies en ondersteuning geven aan bedrijven die willen of al investeren in Turkije.
– Het organiseren van evenementen met betrekking tot de handel tussen Nederland en Turkije.

Onze doelgroep:
Iedereen is welkom om zich aan te sluiten bij ons netwerk of gebruik te maken van onze informatie, advies en diensten. Onze organisatie richt zich voornamelijk op de Nederlandse MKB die wil investeren in Turkije en de Turkse MKB die wil investeren in Nederland.

Ons netwerk:
Ons netwerk bestaat uit allemaal belangstellende voor de internationale handel tussen Nederland en Turkije. Het netwerk bestaat voornamelijk uit leden en partners van onze stichting. Ook is het mogelijk om van buitenaf deel uit te maken van dit netwerk tijdens bepaalde zakelijke evenementen. statuten