ploumen_lilianne_anp

Economische missie naar Turkije met minister Lilianne Ploumen 2 t/m 4 juni 2014
Steden: Istanbul, Ankara en Gaziantep (onder voorbehoud)

Wilt u zakendoen in Turkije? Ga dan van 2 t/m 4 juni mee met de economische missie naar Turkije met Lilianne Ploumen, minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking.

Turkije behoort tot de twintig grootste economieën van de wereld en is een belangrijke nabije consumentenmarkt met een jonge, dynamische en goed opgeleide bevolking van 74 miljoen inwoners. Met een verwachte groei van 2,5% in 2014 is Turkije het snelst groeiende land van Europa.

Sluitingsdatum 18 april.

De missie staat open voor bedrijven en kennisinstellingen uit de onderstaande topsectoren:

• Agrofood en tuinbouw
  • Life Sciences & Health
  • High tech systems & materials

Deze missie biedt een gelegenheid aan bedrijven om hun bestaande zakelijke relaties uit te nodigen voor netwerkevenementen en handelsdiners in aanwezigheid van Turkse zakenpartners. Er vindt matchmaking plaats en waar mogelijk worden bedrijfsbezoeken georganiseerd. Bedrijven en kennisinstellingen kunnen tevens van het bezoek gebruik maken om bijvoorbeeld contracten of MoU’s te ondertekenen in het bijzijn van de minister.

• Wat: Economische missie naar Turkije
  • Wanneer: 2 t/m 4 juni 2014
  • Waar: Istanbul, Ankara en Gaziantep (onder voorbehoud)
  • Aanmelden: Aanmelden is alleen mogelijk via deze hyperlink
  • Kosten: De kosten van deelname bedragen € 950,- per bedrijf. Reis- en verblijfskosten en eventuele kosten voor de individuele matchmaking (tolken, individueel transport) zijn voor eigen rekening.
  • Organisatie: De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) organiseert deze missie in samenwerking met het ministerie van Buitenlandse Zaken en het economisch netwerk in Turkije.
    Meer informatie: Voor meer informatie over deze economische missie kunt u contact opnemen met Karin Schipper tel. 088 602 11 46 of mail karin.schipper@rvo.nl. Voor informatie over het programma van minister Ploumen kunt u contact opnemen met Fleur van Amelsvoort, tel. 070 348 4051.

Bron: Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

There are no comments yet.