Ons netwerk bestaat uit de nodige partners en leden. Bedrijven waar wij mee samenwerken om de internationale handel tussen Turkije en Nederland te stimuleren. Onze partners en leden maken het mogelijk voor ons om een succesvolle organisatie te zijn met een breed, kwalitatief en informatief netwerk met betrekking tot de handel tussen Turkije en Nederland.

Niet alleen helpen onze partners en leden om van onze organisatie een netwerk te maken die ten gunste is van elkaar, maar misschien nog wel belangrijker een netwerk dat ten gunste komt van u.

Ook zijn onze partners en leden er mede verantwoordelijk voor dat onze organisatie verscheidene evenementen kan organiseren en aanbieden die u elders op de website kan bekijken. Wordt daarom ook lid van ons netwerk. U kunt zich elders op de website hiervoor aanmelden. U kunt hieronder links vinden van enkele partners en leden van onze organisatie.