De “Kamer van Koophandel Nederland & Turkije” biedt verschillende diensten aan met betrekking tot de verbetering van de internationale handel tussen Turkije en Nederland. Leden maar ook niet-leden kunnen gebruik maken van onze diensten. In het onderstaande menu kunt u zien welke diensten wij aanbieden die u bedrijf kunnen helpen met de handel tussen Turkije en Nederland of bij het oprichten van een vestiging in Turkije. Wij bieden een enorme variëteit aan diensten aan. Zo bieden wij marketing, juridische, fiscale, financiële en eventuele andere support diensten aan voor u bedrijf.

U kunt verder elders op de website nog gebruik maken van informatie uit ons netwerk of uit ons archief.
Kijk ook eens naar de seminars, missies en andere evenementen die wij op onze website aanbieden.